Stay up to date
on availability

100+ appartementen

In provincie Limburg
1, 2, 3 of 4 slaapkamers

Flexibel & direct wonen

Huren vanaf 3 maanden
Per direct beschikbaar

Instapklaar

Volledig ingericht
Alles is voorzien en geregeld

Wij vinden het belangrijk dat uw buitenlands personeel het appartement vindt dat bij hem of haar past.

Expat Housing Limburg heeft voortdurend een gevarieerd aanbod van appartementen en studio’s (short stay) in de provincie Limburg. We luisteren aandachtig naar de specifieke huisvestingsbehoeften van expats en matchen dit niet alleen met een breed aanbod appartementen maar ook met extra’s zoals het verzorgen van een leaseauto.

Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat expats zich ook daadwerkelijk thuis voelen. Ons aanbod is interessant voor bedrijven met buitenlands personeel en voor expats en collega’s die een appartement willen delen

Divers aanbod

We hebben een gevarieerd aanbod appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Prijzen vanaf € 1050,00 exclusief GWL en servicekosten.

Impressies gebaseerd op aantal slaapkamers:

alle faciliteiten
op loopafstand

Veel van onze appartementen bevinden zich in het historische centrum van Roermond of in kleine plaatsen in de buurt van Roermond, waar het openbaar vervoer, winkelstraten en restaurants op loopafstand liggen. Zo is het Designer Outlet Roermond op loopafstand van onze appartementen in Roermond.

hoogwaardige afwerking &
volledig ingericht

Expats Housing Limburg introduceert een nieuwe vorm van wonen: Friends Living. Door ons brede aanbod met 1, 2 of 3 slaapkamers bieden wij de mogelijkheid om een gemeubileerd appartement te delen met collega expats of vrienden. De flexibiliteit is uniek en ideaal voor buitenlands personeel die op korte termijn een comfortabel appartement zoeken waarbij werkelijk alles geregeld is.

Get in touch!

Informeer naar de mogelijkheden

en beschikbaarheid